Web desenvolupada per Internetitza't
 
     
     
 
 
   
 
     
 
  Labradors

El Labrador Retriever, anomenat tradicionalment Labrador, és un gos originari de la península canadenca de Terranova. És un gos molt adaptat al fred i d'instint caçador. És el gos pigall per excel·lència i es considera la raça amb més exemplars com a mascota.

La seva excepcional afabilitat, gentilesa, intel·ligència, energia i bondat, fan que els Labrador Retriever siguin generalment considerats com a bons companys de persones de totes les edats, així com també gossos treballadors, formant part de les brigades de gossos de la policia en operatius antidroga, anti-explosius, de recerca i rescat, entre d'altres. Amb ensinistrament, el Labrador Retriever és una de les races de gossos més dependents i obedients que existeixen.

En un any criem a una ventrada, que sol ser d'unes 6 cries, de la varietat "xocolata" la menys usual de totes. Per tal de reservar el seu cadell de Labrador no dubti a contactar amb nosaltres ja sigui via telèfon o via correu electrònic a través de la secció Contacte. Les 6-7 millors ofertes (en funció del número de cadells) seran les afortunades. El procés de reserva quedarà tancat un pic haguem fet la primera entrega de cadell de Labrador.