Web desenvolupada per Internetitza't
 
     
     
 
 
   
 
     
 
  Activitats Hípiques

El volteig: és una modalitat hípica que proporciona al genet seguretat, equilibri i habilitat en la muntura. El cavall realitza diferents passos i aires a la corda segons l'experiència del genet que sense muntura va a sobre del cavall agafant-se dels agafadors d'una cingla.

Iniciació al salt, a la doma clàssica i a la competició: oferim classe a partir de 5 anys. Aquestes pretenen formar genets amb una bona base fomentant el respecte envers el cavall.

Concursos hípics: la presentació de la gent a concursos constitueix un dels molts al·licients que compensen el temps emprat a l'aprenentatge de l'equitació. És una prova d'habilitat i nivell que proporciona experiència i consolida els coneixements adquirits a les classes. És el punt de partida cap a l'especialització del genet al món de l'equitació.

Sortides al Camp: oferim vàries rutes amb diferents nivells de dificultat un cop el genet ha demostrat seguretat experiència i control a sobre del cavall. Les sortides al camp es realitzen amb la companyia d'un monitor per tal de garantir la màxima seguretat.